Takviye Edici Gıdalar

Şifa KimyaTakviye Edici Gıdalar

Ress Karadut Şurubu

Ress Karadut Şurubu, bademcik iltihaplarının giderilmesinde, ağız ve diş yaralarının iyileştirilmesine yardımcı olur.

RESS ÇÖREKOTU YAĞI 20 ml

Ress Çörekotu Yağı, Omega 3 ve Omega 6 ihtiva ettiği için bağışıklık sisteminin alerji ve enfeksiyonlara karşı güçlendirilmesine yardımcı olur.

Badem Yağı

Çeşitli nedenlerden dolayı oluşan vücut çatlamalarının önlenmesinde yardımcıdır.

RESS TATLI BADEM YAĞI 50 – 20 ml

Ress Tatlı Badem Yağı, Çeşitli nedenlerden dolayı oluşabilecek vücut çatlamalarının önlenmesinde yardımcı olarak kullanılmaktadır.

RESS ADAÇAYI YAĞI 20 ml

Ress Adaçayı Yağı, bebeklerde ve yetişkinlerde gaz giderilmesinde yardımcı olarak kullanılmaktadır.

RESS ÇAM TEREBENTİN YAĞI 50 – 30 ml

Ress Çam Terebentin Yağı, yaralanmalarda ve kesiklerde tedaviye yardımcı olarak kullanılabilir.

RESS ANASONLU KARIŞIK BİTKİ ÇAYI 50 gr

Ress Anasonlu Karışık Bitki Çayı, balgam söktürülmesinde, bağırsak gazı giderlimesinde yardımcı olarak kullanılmaktadır. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

RESS TİRYAK 20 ml

Ress Tiryak, içinde bulunan baharatlar sayesinde iştah açıcı olarak kullanılabilir. Ayrıca bebeklerde oluşan bağırsak gazı giderilmesinde yardımcı olarak da kullanılabilir.

RESS GLUKOZ 50 – 75 – 100 gr

Ress GLUKOZ 50 - 75 - 100 gr, Oral glukoz tolerans testi uygulaması öncesinde suda çözelti haline getirilerek kullanılır.

ALKARESS PH BOOSTER DROPS 50 ml

Alkaress Ph Booster Drops 50 ml, 1 bardak su içerisine 3 damla damlatılarak, kan Ph'nın dengelenemesinde ve mide ekşimesinin giderilmesinde yardımcı olarak kullanılır.

RESS CARBONATE ALL DAY 24 Tablet

Ress Carbonate All Day, vücutta oluşan asit fazlalığının dengelenmesinde, mide şişkinliğinin giderilmesinde, mide asidinin dengelenmesinde...

RESS NANE LİMON EFERSAN 24 Tablet

Ress Nane Limon, vücutta C vitaminin karşılanmasında, solunum yollarının ve nefesin ferahlatılmasında, grip ve soğuk algınlığı gibi durumlarda vücut direncinin arttırılmasında yardımcı olara kullanılır.

RESS PAPATYA ÇAYI 25 gr

Ress Papatya Çayı, %2'lik dekoksiyon yöntemi ile hazırlanması halinde yatıştırıcı ve sakinleştirci etkisine yardımcı olarak kullanılmaktadır.